Impresszum

Főszerkesztő:Kőszegi Dániel

kul-túra

Az ZACC Kulturális Műhely kul-túra blog magazinját olvashatod. Nemsokára tervezzük, hogy nyitunk a társadalomtudomány felé is. Addig is reméljük, hogy találsz számodra izgalmas kalandozást ezen a blogon. Alapítva:2007 november Üdvözlettel: Kőszegi Dániel főszerkesztő, a műhely alapítója Újságíró-szerkesztők: E-mail cím: artalomblog@vipmail.hu Mobil,sms:06306330558 Együttműködő partnerünk:www.klubhalo.hu,www.fenyhordozok.hu stompesara.spaces.live.com,retro.blog.hu,filmpont.hu Blog

Friss topikok

Linkblog

2007.12.11. 08:06 ezeregy

TÁNCSHOW

A Gold Dance nevű 65 tehetséges fiatal táncosból álló együttest, kevés olyan ember akad aki nem ismeri. Minden harmadik rendezvényen fellépnek saját három órás show-műsorukkal, vagy akár olyan önálló estet hoznak létre, mint a Rém-est. Bármilyen előadásról beszélünk, hozzá kell tegyük, hogy ehhez a csapathoz szinte kivétel nélkül bárki adja a nevét. Posta Victor, Miller Zoltán, Kamarás Máté is fellépett már különböző rendezvényükön. Több mint negyvenöt alkalommal álltak színpadon Budapesten és országszerte. (Országos Látványtánc Bajnokság 1. helyezés, Musical-Operett Látványshow - országosan elismert előadások, Magyar Fitness Szövetség rendezvényein való részvétel ) Előadásaik sikeresek és látogatottak.

 

Hogy mennyire tehetséges tagokból áll ez a csoport, az is bizonyítja, hogy az egyik vezető táncos áprilisban meghívást nyert az IIG (Nemzetközi Látványtáncszövetség) és az IDF (Nemzetközi Táncszövetség) által meghirdetett 2007. évi Európa Bajnokságokra az olaszországi Riminibe és a németországi Dürenbe, melyek májusban kerültek megrendezésre. Riminiben (VB) második, Dürenben (EB) harmadik helyezést ért el. A következő előadásuk 2007. december 14. péntek este, hét órakor kerül megrendezésre Budapesten a Fővárosi Művelődési Ház színháztermében. A világbajnoki ezüstérmes formáció mellett a tánccsoport összes tagja színpadra lép. Közel hetven táncos közreműködésével a tánc különböző stílusai, egyedi megformálásában jelennek meg a színpadon. A hangulat fokozása érdekében öt kiváló hangú musical énekes is közreműködik. A musical énekesek neve legyen meglepetés. Elöljáróban csak annyit, hogy a decemberi előadásukra már egy hónappal ezelőtt minden jegy elkelt. Már az utolsó pótszékek, állóhelyek kerülnek eladási sorba. Mert mindenki tudja, hogy hatalmas show lesz, és a végén a közönséggel együtt fognak táncolni.

Dengyel Eszter

                                                                                                                   

 

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://artalom.blog.hu/api/trackback/id/tr9259993

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása