Impresszum

Főszerkesztő:Kőszegi Dániel

kul-túra

Az ZACC Kulturális Műhely kul-túra blog magazinját olvashatod. Nemsokára tervezzük, hogy nyitunk a társadalomtudomány felé is. Addig is reméljük, hogy találsz számodra izgalmas kalandozást ezen a blogon. Alapítva:2007 november Üdvözlettel: Kőszegi Dániel főszerkesztő, a műhely alapítója Újságíró-szerkesztők: E-mail cím: artalomblog@vipmail.hu Mobil,sms:06306330558 Együttműködő partnerünk:www.klubhalo.hu,www.fenyhordozok.hu stompesara.spaces.live.com,retro.blog.hu,filmpont.hu Blog

Friss topikok

Linkblog

2008.02.06. 20:00 ezeregy

Beyoncé és a Foo Fighters fel akar lépni a Grammy-gálán

Beyoncé és a Foo Fighters mindenképpen fel akar lépni február 10-én, az 50. Grammy-gálán, Los Angelesben. A két kitűnőség - mindketten jelöltjei is a díjnak - azt követően jelezte ezt, hogy a filmvilág egyik díjkiosztóját már meghiúsította a forgatókönyvírók tavaly november 5-e óta tartó sztrákjkja, és nem alhatnak nyugodtan az Oscar-gála ésa Grammy-díjkiosztó szervezői sem. Az énekesnő nevében apja és menedzsere, Matthew Knowles közölte: az a szándékuk, hogy Beyoncé fellépjen a félszázadik Grammy-gálán. A énekesnő az év felvétele kategória egyik jelöltje a legrangosabb zenei díjkiosztón. John Silva, a Foo Fighters menedzsere is "egészen biztosra" ígérte az amerikai rockcsapat szereplését.
 

 

A Foo Fighterst öt díjra jelölték: Beyoncé-hoz hasonlóan elnyerheti az év felvétele Grammyjét, ezen kívül a bandáé lehet az év albuma, az év rockalbuma, az év rockdala, valamint a legjobb hardrock-produkcióért járó díj is- Silva kijelentette: reméli, hogy a forgatókönyv-írók sztrájkja megállapodással ér véget. Mindentől függetlenül azonban hangsúlyozta: nem lehet kétséges, hogy az együttes ott lesz a zeneipar legfontosabb rendezvényén.

 

 

Igazi gálát ígért Neil Portnow, a Hangrögzítő Művészetek és Tudományok akadémiája (NARAS) elnöke is. Mint fogalmazott, az akadémia nem akarja sajtóértekezlettel vagy más módon helyettesíteni az élő műsort. Az 50. Grammy-díjkiosztóra Kanye West rapper kapta a legtöbb jelölést, szám szerint nyolcat, őt Amy Winehouse, a hajszínét a közelmúltban szőkére változtató brit énekesnő követi.

 

(MTI)

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://artalom.blog.hu/api/trackback/id/tr99305441

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása