Impresszum

Főszerkesztő:Kőszegi Dániel

kul-túra

Az ZACC Kulturális Műhely kul-túra blog magazinját olvashatod. Nemsokára tervezzük, hogy nyitunk a társadalomtudomány felé is. Addig is reméljük, hogy találsz számodra izgalmas kalandozást ezen a blogon. Alapítva:2007 november Üdvözlettel: Kőszegi Dániel főszerkesztő, a műhely alapítója Újságíró-szerkesztők: E-mail cím: artalomblog@vipmail.hu Mobil,sms:06306330558 Együttműködő partnerünk:www.klubhalo.hu,www.fenyhordozok.hu stompesara.spaces.live.com,retro.blog.hu,filmpont.hu Blog

Friss topikok

Linkblog

2008.02.13. 20:00 ezeregy

Az e-festival díjas artnet.hu hivatalos blogja lettünk

 

Az artalom.blog.hu már jó ideje zacc online kulturális folyóiratként működik, és az új elnevezés sok olvasónk tetszését nyerte el. Ez arra ösztönöz minket, hogy minden fontosabb változtatást, vagy eseményt elmeséljünk az olvasóknak. Egyfajta a „gépház jelenti” stílusban. Szóval a mostani új hír, hogy az ARTNET.HU hivatalos blogja lettünk. Ez egy nagy megtiszteltetés a számunkra, hisz az artnet.hu 2005-ben az e-festiválon a magyar kulturális örökség megőrzése kategóriában 1. helyezett lett. Egy ilyen komoly művészeti portál blogjaként működni nem kis feladat, és reméljük, hogy mi is tehetünk valamit a magyar kulturális örökség megőrzésében.

Köszönjük az artnet.hu főszerkesztőjének Makay Erikának, hogy fantáziát lát bennünk.

 

Kőszegi Dániel főszerkesztő

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://artalom.blog.hu/api/trackback/id/tr2312980

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása