Impresszum

Főszerkesztő:Kőszegi Dániel

kul-túra

Az ZACC Kulturális Műhely kul-túra blog magazinját olvashatod. Nemsokára tervezzük, hogy nyitunk a társadalomtudomány felé is. Addig is reméljük, hogy találsz számodra izgalmas kalandozást ezen a blogon. Alapítva:2007 november Üdvözlettel: Kőszegi Dániel főszerkesztő, a műhely alapítója Újságíró-szerkesztők: E-mail cím: artalomblog@vipmail.hu Mobil,sms:06306330558 Együttműködő partnerünk:www.klubhalo.hu,www.fenyhordozok.hu stompesara.spaces.live.com,retro.blog.hu,filmpont.hu Blog

Friss topikok

Linkblog

2008.03.14. 08:00 ezeregy

Magyar sikerekkel zárult a portói filmfesztivál

Háromszoros magyar sikerrel zárult vasárnap este a portói nemzetközi filmfesztivál, a Fantasporto: Medvigy Gábort, a Dolina operatőrét, Szász Jánost, az Ópium rendezőjét és a film főszereplőjét, Kirsti Stubót díjazta a zsűri - tájékoztatta a Magyar Filmunió az MTI-t. Portugália nagyszabású, 28. alkalommal megrendezett seregszemléjén Medvigy Gábor a Dolina című filmért a legjobb operatőr díját nyerte el. A rendezők hete című válogatás fődíjasa Szász János lett, akit az Ópium - Egy elmebeteg nő naplója című rendezéséért a legjobb filmet illető Manoel de Oliveira-díjjal jutalmaztak. Kirsti Stubót az Ópium című filmben nyújtott rendkívüli alakításáért a legjobb színésznő díjával tüntették ki.
 

 

(MTI)

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://artalom.blog.hu/api/trackback/id/tr44375093

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása