Impresszum

Főszerkesztő:Kőszegi Dániel

kul-túra

Az ZACC Kulturális Műhely kul-túra blog magazinját olvashatod. Nemsokára tervezzük, hogy nyitunk a társadalomtudomány felé is. Addig is reméljük, hogy találsz számodra izgalmas kalandozást ezen a blogon. Alapítva:2007 november Üdvözlettel: Kőszegi Dániel főszerkesztő, a műhely alapítója Újságíró-szerkesztők: E-mail cím: artalomblog@vipmail.hu Mobil,sms:06306330558 Együttműködő partnerünk:www.klubhalo.hu,www.fenyhordozok.hu stompesara.spaces.live.com,retro.blog.hu,filmpont.hu Blog

Friss topikok

Linkblog

2008.02.04. 08:00 ezeregy

Kylie Budapesten énekel

 

 

Nagyon jó hírem van! Májusban eljön hozzánk Kylie Minouge ausztrál pop isten, és végre nem kell Bécsig utaznunk, hogy megnézhessük élőben. Férfiembereknek optikai szempontból az állójegyeket javasolnám, asszonytársaimnak pedig az első sorokat, mert a Minogue lánytól érdemes lenne ellesni, hogy is maradjon kívánatos az ember lánya közel a negyedik x-hez.

 

Kylie Minogue május 15-én tehát a Budapest Sportarénában nekünk énekel, amelyre december 3-ától akár meg is veheted a jegyed.

A csöpp kis díva 2008. május 6-án indítja koncertsorozatát, amely Párizsból indul, és az énekesnő fellép többek között Antwerpenben, németországi városokban - köztük Berlinben és Münchenben -, továbbá Bécsben, Prágában, egyes Skandináv országokban, valamint Belfastban, Glasgowban, és Manchesterben. Az európai turné július 27-én Londonban az O2 Arénában zárul.

Saját kreatív csapata elmondása alapján, a műsor különbözni fog minden eddig látott Kylie-showtól. Friss, üde, újdonságokkal teli programra számíthatunk majd csipetnyi csúcs tecnikával megtámasztva.

 

A turné fókuszpontjában tizedik albuma áll majd, amely tök egyszerűen a X-címet kapta.

Az évek óta dühöngő elektropop revival egybevág Kylie művészetével. Az album összehozásában bevált dalszerzők és cool producerek szorgoskodtak. Az előbbi táborba Cathy Dennis mellett a Robbie Williams szólókarrierjét megalapozó Guy Chambers és a Spice Girls slágereit szerző Richard Stannard tartozik, míg a menő neveket a skót Calvin Harris és a Madonnától Britney-ig mindenkivel dolgozó svéd Bloodshy & Avant jelentik. A lemezen örömmel hallgathatod a Visage Fade To Grey című klasszikusát (Like a Drug), illetve Serge Gainsbourg és Brigitte Bardot duettjét, a Bonnie et Clyde-ot (Sensitized), melyek sikere eleve garantált, de a többi szerzemény is mind hibátlan anyag, XXI.századi.

Történelem:

 

A Grammy- és Brit-díjas énekesnő 1968-ban született Melbourne-ben. A nyolcvanas években tinédzserként egy szappanoperában szerzett hírnevet Ausztráliában. Aztán a Stock, Aitkan & Waterman producertrió ismert énekesnőt faragott belőle és olyan szépfiúkkal énekelt romantikusan, mint Jason Donovan. Jason ma már nem szép, kövér és teljesen ismeretlen. Kylie viszont időben rájött, hogy felkapott remixerek és producerek nélkül ő is mehet vissza a videotékába, eredeti munkahelyére. A populárisabb zenei vonal, a kevesebb ruha és a kisportolt sziluett megtették a hatásukat. Így lett Kylie-ból a 90-es évekre pop isten. Ma már a legnagyobbak között található, karrierje csúcsán van éppen. Ezt május 15-én élőben be is bizonyítja nektek!

Szabó Krisztina

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://artalom.blog.hu/api/trackback/id/tr91300673

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása