Impresszum

Főszerkesztő:Kőszegi Dániel

kul-túra

Az ZACC Kulturális Műhely kul-túra blog magazinját olvashatod. Nemsokára tervezzük, hogy nyitunk a társadalomtudomány felé is. Addig is reméljük, hogy találsz számodra izgalmas kalandozást ezen a blogon. Alapítva:2007 november Üdvözlettel: Kőszegi Dániel főszerkesztő, a műhely alapítója Újságíró-szerkesztők: E-mail cím: artalomblog@vipmail.hu Mobil,sms:06306330558 Együttműködő partnerünk:www.klubhalo.hu,www.fenyhordozok.hu stompesara.spaces.live.com,retro.blog.hu,filmpont.hu Blog

Friss topikok

Linkblog

2008.01.02. 08:00 ezeregy

Kabalapasi

 

Egyszer az urban legend szerint megkérdeztek egy reklámszövegírót, hogy mi kell a kreatív reklámhoz? Erre ő azt felelte,hogy: pihent agy.

Na pont pihent agyból Amerikában nincs hiány, és ez az ott készült mozifilmekből is teljesen jól lemérhető. Itt van egy teljesen friss példa a Kabalapasi. A magyar filmcímeket nem szoktam agyon dicsérni, de ez most telitalálat.

Charlie a főhős pasi kicsit sem szerencsétlen a nők területén. Egy antiCasanova. Erre leginkább akkor jön rá, amikor megjelenik volt barátnője esküvőjén. Akkor esik neki le a tantusz, hogy  barátnői az őt követő pasit fogják oltár elé vezetni. Oltári jó, gondoljuk mi, de nem Charlie. Ő boldog papucs férj szeretne lenni, és nem egy kabalapasi.

Igaz gyorsan híre megy fura képességének, s az eddig petrezselymet áruló lányok, mind Charlieval akarnak összejönni.

Hanem Charlie az utolérhetetlen pingvinszakértőt szemelte ki magának. És állati nehéz dolga lesz. Hisz ott az a fránya átok…

Tehát mi a megoldás? Erre ott van a pihent agy.

 

Kőszegi Dániel főszerkesztő

 

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://artalom.blog.hu/api/trackback/id/tr72267501

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása