Impresszum

Főszerkesztő:Kőszegi Dániel

kul-túra

Az ZACC Kulturális Műhely kul-túra blog magazinját olvashatod. Nemsokára tervezzük, hogy nyitunk a társadalomtudomány felé is. Addig is reméljük, hogy találsz számodra izgalmas kalandozást ezen a blogon. Alapítva:2007 november Üdvözlettel: Kőszegi Dániel főszerkesztő, a műhely alapítója Újságíró-szerkesztők: E-mail cím: artalomblog@vipmail.hu Mobil,sms:06306330558 Együttműködő partnerünk:www.klubhalo.hu,www.fenyhordozok.hu stompesara.spaces.live.com,retro.blog.hu,filmpont.hu Blog

Friss topikok

Linkblog

2008.01.17. 20:00 ezeregy

Itt a második klip a The Moogtól!

 

A 2007 áprilisában napvilágot látott első The Moog lemez nagy sajtóvisszhangot kapott Magyarországon. Az I Like You című számukat hónapokig lehetett hallani a különböző rádiókban és látni a zenei csatornákon. A második klip a koncerteken is nagyon népszerű Everybody Wants-hoz készült, még karácsony előtt.

A két napos forgatás végeredményéből sugárzik a The Moog elsöprő lendülete és kirobbanó energiája. A kisfilm a fiúk egy elképzelt napját mutatja be, mely akár valóságos is lehetne – a reggeli álmos ébredés, a városban lófrálás, a próbaterem és a haverok jelenléte mind-mind része a The Moog mindennapjainak. A nap záróképe pedig mi is lehetne más, mint egy koncert, amelyet októberben az Almássy téren adott a zenekar. Mindezek a képek párhuzamosan futó, retró hangulatot idéző kockákban jelennek meg a klipben.

Miközben itthon a videó már kiemelt rotációban látható a magyar MTV-n, az együttes ismét az Egyesült Államokba készül, ahol februárban a második nagylemezük felvételei folynak majd. A fiatal magyar együttes Seattle-ben, a legendás London Bridge Studios-ban rögzíti új anyagát, mely várhatóan majd 2008 őszén kerül a boltokban.

Elutazásuk előtt azonban bepótolják a betegség miatt novemberben elmaradt koncertjüket, mégpedig január 19-én a Trafó Bárban, a Death Disco Budapest klub keretében. Várhatóan sok új dal kerül majd bemutatásra, köztük olyanok is, amelyeket eddig nem hallhatott a közönség.

A klip mellett meg kell még említeni egy szakmai elismerést. Az MTV European Music Awards jelölés után ugyanis a Fonogram – Magyar Zenei Díj két kategóriájában is szerepel a The Moog neve, és magán a gálán is fellép a zenekar. Sold For Tomorrow című első lemezüket „Az év hazai modern rock albuma” kategóriában nominálták, az együttest pedig „Az év felfedezettjei” közé választották. Az eredmény január 23-án derül majd ki a Magyar Televízió által közvetített díjátadó gálán. 

 

www.moog.hu

www.myspace.com/moogband

www.moog.hu/press

www.tomtom.hu

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://artalom.blog.hu/api/trackback/id/tr99301262

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása