Impresszum

Főszerkesztő:Kőszegi Dániel

kul-túra

Az ZACC Kulturális Műhely kul-túra blog magazinját olvashatod. Nemsokára tervezzük, hogy nyitunk a társadalomtudomány felé is. Addig is reméljük, hogy találsz számodra izgalmas kalandozást ezen a blogon. Alapítva:2007 november Üdvözlettel: Kőszegi Dániel főszerkesztő, a műhely alapítója Újságíró-szerkesztők: E-mail cím: artalomblog@vipmail.hu Mobil,sms:06306330558 Együttműködő partnerünk:www.klubhalo.hu,www.fenyhordozok.hu stompesara.spaces.live.com,retro.blog.hu,filmpont.hu Blog

Friss topikok

Linkblog

2008.01.10. 18:00 ezeregy

Ingyenes táplálkozási tanácsadások

 

Január 15-étől ingyenes táplálkozási tanácsadás indul az Aranytíz Művelődési Központban.

A tanácsadáson rövid egészségi állapotfelmérést követően ad táplálkozási tanácsokat Gécziné Heine Lívia dietetikus, az ÁNTSZ Közép-Magyarországi Regionális Intézetének munkatársa.

A tanácsadást nem csak betegeknek érdemes felkeresni, hanem azoknak az egészséges embereknek is, akik táplálkozási szokásaik megváltoztatásával javítani szeretnének közérzetükön.

Minden kedden és csütörtökön 9.00 és 13.00 óra között előzetes bejelentkezés alapján órás egyéni beszélgetésre várjuk az érdeklődőket.

Bejelentkezni a 354-3400-ás telefonszámon lehet.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://artalom.blog.hu/api/trackback/id/tr48284598

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása