Impresszum

Főszerkesztő:Kőszegi Dániel

kul-túra

Az ZACC Kulturális Műhely kul-túra blog magazinját olvashatod. Nemsokára tervezzük, hogy nyitunk a társadalomtudomány felé is. Addig is reméljük, hogy találsz számodra izgalmas kalandozást ezen a blogon. Alapítva:2007 november Üdvözlettel: Kőszegi Dániel főszerkesztő, a műhely alapítója Újságíró-szerkesztők: E-mail cím: artalomblog@vipmail.hu Mobil,sms:06306330558 Együttműködő partnerünk:www.klubhalo.hu,www.fenyhordozok.hu stompesara.spaces.live.com,retro.blog.hu,filmpont.hu Blog

Friss topikok

Linkblog

2008.02.03. 08:00 ezeregy

Cinetrip

 

Januárban volt szerencsénk egymáshoz a Rudasban! Természetesen az újraindult Cinetripes partikból kifolyólag voltunk jelen, mindahányan, azaz kb. 800-an. Hogy milyen piszkosul jól sikerült ez a buli (is)? Ha ott voltál, tudod. Ha nem, akkor gyere legközelebb! Mert hát ugye nem hiányzott semmi, amitől igazán jó a hangulat. Először is, a helyszín ugyebár, mint ritka és ínyenc csemege: medence, zene, és persze – végül is, a Cinetripről beszélünk, vagy mi – fények, fények, fények. Fényjátékok. Lézerek (és milyenek!). Vetítés ezerrel. No, meg a dj-k. Palotai, Superman, Pedro, Infra Gandhi. És a többiek. Meg mi.

 

Azt hiszem, a Cinetrip nem lenne teljes a Rudas, vagy valamelyik fürdő nélkül. Kivéve talán a Szigetet. Ott jó helyen vannak. Szerencsére. Na, de év közben is élni kell valamiből, bizony! És végre, végre, végre, néhány év szünet után újra a medence szélén találtuk magukat, jól megvilágítva, csuromvizesen, pár száz hasonlóan festő, ki és megvilágított, csuromvizes sors- és éjtárs között, akik leginkább táncolnak, vigyorognak, és persze fürdenek, velünk egyetemben, miközben dübörög a zene. Hű, de milyen zene! Uramisten, tényleg jó az a zene!

 

Ezért (is) kell nekünk ez a kis csemege, havonta egyszer, igen, ez pont ideális, nem túl kevés, nem túl sok, mi sem vagyunk túl sokan, se túl kevesen, ezt viszont sok helyről tesszük, arányokat ugyan nem tudok, még saccolni sem, de nemzetközi a buli, ez tuti! És nem utolsó szempontként, a Cinetrip kis nyári hangulatot csempész a lelkünkbe; fesztiválok, vízparti, mezítlábas bulik hangulatát, igen! Nekünk legalábbis. És ezt… ezt szeretjük! Nagyon is.

 

Fran

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://artalom.blog.hu/api/trackback/id/tr58298742

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása