Impresszum

Főszerkesztő:Kőszegi Dániel

kul-túra

Az ZACC Kulturális Műhely kul-túra blog magazinját olvashatod. Nemsokára tervezzük, hogy nyitunk a társadalomtudomány felé is. Addig is reméljük, hogy találsz számodra izgalmas kalandozást ezen a blogon. Alapítva:2007 november Üdvözlettel: Kőszegi Dániel főszerkesztő, a műhely alapítója Újságíró-szerkesztők: E-mail cím: artalomblog@vipmail.hu Mobil,sms:06306330558 Együttműködő partnerünk:www.klubhalo.hu,www.fenyhordozok.hu stompesara.spaces.live.com,retro.blog.hu,filmpont.hu Blog

Friss topikok

Linkblog

2008.02.08. 08:00 ezeregy

Az utolsó leheletek

 

 

 Mint tudjuk, a Kultiplex kapui bezárulnak.Megszűnik, ler ombolják, nem lesz többé.

 Persze nem valami bevásárlókomplexum fog a helyén épülni, hanem egy park. A környék csak örülhet, hogy megszűnnek az éjszakába nyúló hepajok és banzájok ricsajai. Nyugodtan alhatnak, nem néznek ki percenként a függöny mögül, hogy az autójuk épségben van-e még és a kutyát is nyugodt szívvel levi hetik az éjszaka kellős közepén, anélkül, hogy beléjük kötne egy-egy jókedvű alternatív fiatal.

 Nemcsak egy szórakozóhely volt, hanem mozi és egyben a Tilos Rádió fészke is.

 A hátramaradt napokban (február 23-ig) egy “Dózer” nevű fesztivállal búcsúznak, illetve tiltakoznak az ott tanyázók. A belépés ingyenes. Koncertek tömkelege várja utolsó vendégeit a IX. kerületi művelődési ház.

 

Sáry Bernadett

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://artalom.blog.hu/api/trackback/id/tr61308188

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása