Impresszum

Főszerkesztő:Kőszegi Dániel

kul-túra

Az ZACC Kulturális Műhely kul-túra blog magazinját olvashatod. Nemsokára tervezzük, hogy nyitunk a társadalomtudomány felé is. Addig is reméljük, hogy találsz számodra izgalmas kalandozást ezen a blogon. Alapítva:2007 november Üdvözlettel: Kőszegi Dániel főszerkesztő, a műhely alapítója Újságíró-szerkesztők: E-mail cím: artalomblog@vipmail.hu Mobil,sms:06306330558 Együttműködő partnerünk:www.klubhalo.hu,www.fenyhordozok.hu stompesara.spaces.live.com,retro.blog.hu,filmpont.hu Blog

Friss topikok

Linkblog

2008.01.04. 20:00 ezeregy

Zacc...

 

 

 

Az Artalom Kulturális Műhelyének kul-túra blogja január 5-től új néven működik tovább.

Bevallom őszintén, hogy sok álmatlan éjszakám ment rá, hogy egy számomra is elfogadható nevet találjak ki, ami remélhetőleg mások tetszését is elfogja nyerni. De az új névvel, úgy gondoltam hogy új stílus is kell, amit persze sokkal nehezebb bevezetni, mint egy új nevet kitalálni.

Sajnos, s ez nem a panasz helye a Műhely nem tudja hirdetni az online folyóiratát, ezért reménykedünk abban, hogy jó hírünk site-ről site-ra fog terjedni.

Az új stílus a névvel kezdődik, tehát hulljon le a lepel. ZACC kulturális online folyóirat lesz a nevünk. Remélem tetszik nektek is.

És, hogy miért pont ZACC? Gondolom ez az első kérdésetek. Mert szeretnénk egy kicsit provokatívak lenni, nem áll majd messze tőlünk a szarkasztikus hangnem sem, szóval minden igaz lesz ránk, ami fő jellemzője a Zaccos kávénak. Ettől biztos mindenki felfog ébredni.

Megértem a sok kifogást az ARTALOM-mal kapcsolatban, de technikai problémák miatt a blog neve ez marad, és a Műhely is ezt a nevet fogja tovább viselni.

De az online kulturális folyóirat mostantól kezdve ZACC néven fogja tovább folytatni remélhetőleg hosszú karrierjét.

 

Üdvözlettel:Kőszegi Dániel főszerkesztő

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://artalom.blog.hu/api/trackback/id/tr14284798

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása