Impresszum

Főszerkesztő:Kőszegi Dániel

kul-túra

Az ZACC Kulturális Műhely kul-túra blog magazinját olvashatod. Nemsokára tervezzük, hogy nyitunk a társadalomtudomány felé is. Addig is reméljük, hogy találsz számodra izgalmas kalandozást ezen a blogon. Alapítva:2007 november Üdvözlettel: Kőszegi Dániel főszerkesztő, a műhely alapítója Újságíró-szerkesztők: E-mail cím: artalomblog@vipmail.hu Mobil,sms:06306330558 Együttműködő partnerünk:www.klubhalo.hu,www.fenyhordozok.hu stompesara.spaces.live.com,retro.blog.hu,filmpont.hu Blog

Friss topikok

Linkblog

2008.02.02. 20:00 ezeregy

José Cura vezényel a Zeneakadémián

 

José Cura vezényel azon a jótékonysági hangversenyen, amelyet a fogyatékos emberek társadalmi integrációjának elősegítése érdekében szervez a Salva Vita Alapítvány február 6-án a Zeneakadémián. Az argentin tenorista ma az operavilág egyik legkeresettebb csillaga, Milánótól Tokióig. Nemcsak kiváló énekes, de karmester, zeneszerző és színész is. A jótékonysági hangversenyen először a Salvavita Alapítvány 15. születésnapját köszöntik, majd elkezdődik a koncert a Zeneakadémia Nagytermében.

 

 

A világhírű tenoron kívül szólistaként fellép Cserna Ildikó, Ulbrich Andrea, Otokar Klein, Bretz Gábor, valamint a Budapesti Monteverdi Kórus, a Cantate vegyeskar, valamint az Óbudai Danubia Zenekar - tudta meg az MTI tudósítója a Salva Vita Alapítvány munkatársától.

 

 

Az alapítvány 1993-ban jött létre azzal a küldetéssel, hogy hozzájáruljon az értelmi sérült emberek társadalmi esélyegyenlőségének megvalósulásához. Célja az, hogy munkaerőpiaci programjaival támogassa a fogyatékos emberek önálló életvitelét, ennek érdekében két speciális programot működtet - áll az alapítvány közleményében. A Munkahelyi Gyakorlat program a speciális szakiskolák értelmileg akadályozott tanulóit készíti fel a munkavállalásra. A Támogatott Foglalkoztatás nevet viselő program lényege az, hogy megfelelő személyt találjanak a megfelelő munkára. A modellt az USA-ban dolgozták ki, magyarországi viszonyokra a Salva Vita alapítvány adoptálta.

 

(MTI)

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://artalom.blog.hu/api/trackback/id/tr36301854

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása